WhatsPupp: leren van elkaar

Ben je de trotse bezitter van een Cobber puppy? Of is je pup inmiddels puber, adolecent of volwassen? Hoe dan ook, er valt altijd wat te leren van andere hondenbezitters. Dat merk bij het uitlaten, iedereen weet wel wat. En hondenbezitters adviseren elkaar graag. Maar het ene ras is het andere niet. En de ene hond niet de andere. 

 

Hoe leuk (en nuttig) is het daarom om met ‘gelijkgestemden’ uit te wisselen? Informatie, kennis of advies van andere Cobber baasjes die een hond hebben die in dezelfde levensfase zit als die van jou. Wat zou je daarvan kunnen leren? Voor welke opvoedfouten zou dat je kunnen behoeden?

 

Een Cobber is de spiegel van zijn baasje.

De CobberCoach brengt baasjes bij elkaar. Digitaal, want dat is wel zo makkelijk. Op twee manieren:

1. Via Whatsapp (vandaar WhatsPupp-groepen) – max. 8 personen

Een laagdrempelige manier om ervaringen uit te wisselen, vragen te stellen en lessen te delen met ander Cobberbaasjes. Dagelijkse wetenswaardigheden en ervaringen. Cobbercoach beheert de groep en houdt het gesprek op gang of stuurt bij.

Deelname is GRATIS maar niet vrijblijvend. Doe je mee?


2. Via online meetings – 4 sessies van 60 minuten

Tijdens deze 2-wekelijks ZOOM/TEAMS-vergaderingen delen we succesverhalen en knelpunten met onze Cobber. Trekt-ie aan de lijn? Springt-ie op de bank? Wil-ie niet in de bench? Blaft-ie bij bezoek? We stellen elkaar vragen en geven feedback op gedrag. Best spannend, maar CobberCoach begeleidt het gesprek en levert theorie bij de praktijk, en omgekeerd.

Meetinggroepen zijn maximaal 8 personen. Prijs: 49 euro incl. BTW voor 4 sessies.

Waarom ook fokkers profiteren van WhatsPupp?

Als toegewijde fokker houd je graag contact met je klanten. De ontwikkeling van je pups gaat je aan je hart. Aan de andere kant, je bent geen coach en ook geen puppytrainer. Langzaam maar zeker wordt het contact met je klanten minder, en dat is ook gezond. WhatsPupp groepen bevorderen de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van pupkopers, zodat ze je niet nodeloos ‘claimen’ en veel tijd ‘kapen’. Jouw vak is het professioneel voortbrengen van Australian Cobberdogs (of Labradoodles), en daarna mogen anderen jouw klanten ondersteunen richting een echte ‘Cobberboss’.